Bedrijfsuitjes
 
Avontuurlijke uitjes
 Ballonvaren
 
Beauty-arrangementen
 Bedrijfstrainingen
 Golfarrangementen
 Incentives
 Relatiemarketing
 Sportieve uitjes
 Teambuilding
 Zeilen/Zeevissen

                                            Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl • Bedrijfsuitjes

BrandweerSurvival - diverse kazernes door Nederland


Spectaculair Thema Uitje: Vlam in de Pan - bij BrandweerSurvival

Sommige dingen moet je gedaan hebben in je leven. Iets wat hartstikke leuk is, daar moet je over kunnen meepraten. BrandweerSurvival is nieuw in Nederland en ook nog eens uniek. Het is de combinatie van fun, actie, teambuilding, educatie en feest, en dit allemaal in één programma verwerkt!

Knoeien met water …
altijd al eens je baas willen verrassen met een emmer water? Nu heb je je kans. Met de brandslang of een waterpistool, we helpen je graag een handje.

Spelen met vuur …
spectaculair is de demonstratie Vlam in de Pan. Een steekvlam van 4 tot wel 5 meter schiet uit de pan omhoog. Dit vergeet je nooit meer!

De Vuurproef …
wij wakkeren samen met jouw het vuurtje aan, zodat een brandje blussen - zowel letterlijk als figuurlijk - na afloop geen geheimen meer kent.

Onze TOP 5

De top 5 feest & fun ingrediënten:
Actie: het alarm gaat, snel instappen voor een heuse uitruk
Sport: slangen rollen – water pompen, actief bezig zijn samen met collega`s
Spel: maakt het kind in je los, denk aan twee teams die water-voetbal spelen
Fun: waarschijnlijk knoei jij per ongeluk met water ...
Feest: gezellig kletsen, gezellig borrellen na afloop – het interne brandje blussen

Locatie: diverse kazernes door Nederland
Brandjes blussen doen we door heel Nederland. Bel ons op, dan weet u meteen waar de kazernes staan. Ons alarmnummer is: 0880-911 020

Arrangementen
Vraag een programma aan, bel ons op, en we kunnen zeer gunstige arrangementen voor u samenstellen. Wilt u een serieuze teambuilding met bijvoorbeeld een trainer of psycholoog erbij dan is dat ook mogelijk (en alle tussenvormen). Informeer ernaar.

Meer informatie
Bel ons op en hoor de mogelijkheden die er allemaal zijn. Of surf naar onze website, bekijk foto’s, video en andere informatie.
U bent welkom in onze kazerne!

BrandweerSurvival
Locatie: diverse kazernes
tel. 0880-911 020
e-mail sales20@brandweersurvival.nl
website www.BrandweerSurvival.nl
 


BrandweerSurvival

Brandweer-Survival

 

 

City Xplore - Verkenningstochten en Fotozoektochten


City Xplore is een onafhankelijk organisatiebureau uit het Brabantse Zundert, dat met veel inzet en enthousiasme jullie familiedag, bedrijfsuitje, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt.
Zowel kleine als grote groepen kunnen bij City Xplore terecht! Je kunt kiezen voor één onderdeel, bijvoorbeeld een Fotozoektocht door Amsterdam, waarbij jullie zelf de activiteit begeleiden. City Xplore kan echter ook het hele programma voor jullie verzorgen, inclusief begeleiding en prijsuitreiking.

Een korte greep uit onze activiteiten:

Met Happen & Stappen komen jullie op de leukste plekjes van de stad en kunnen jullie genieten van de heerlijkste gerechten in 3 verschillende restaurants. Onderweg dienen jullie ludieke doe- en denkopdrachten uit te voeren. Tevens komen jullie ook nog het een en ander te weten over de stad!

Tijdens de Verkenningstocht lopen jullie een mooie route en komen langs de mooiste plekjes van de betreffende stad, waarbij allerlei teambuilding-opdrachten, vragen, historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt zijn. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten.

Crazy 19 met 19 komische opdrachten die jullie binnen een bepaalde tijd moeten zien te vervullen. Elke opdracht moet worden vastgelegd op foto of camera als bewijs. Het team met de meeste durf en de meeste goed uitgevoerd opdrachten is de winnaar van dit fantastische spel!

Ideaal voor een vrijgezellenfeest is de Vrijgezellenspeurtocht met o.a. een op-maat-gemaakte quiz. Ook heel leuk voor een vrijgezellendag of vriendenuitje is de Kroegenspeurtocht waarbij de route langs de gezelligste kroegen van de stad komt. Onderweg krijgen jullie leuke muziekvragen en opdrachten.

Een variant op de “Ik hou van Holland speurtocht” is de speurtocht “Ik hou van België”. Tijdens de zoektocht door de stad krijgen de teams allerhande vragen en team-opdrachten die te maken hebben met de vaderlandse geschiedenis van België. Deze supergezellige speurtocht is mogelijk in Mechelen, Antwerpen, Leuven, Brugge en Gent.

Als je meer van bossen en natuur houdt dan is ons outdoor-spel Klootschieten gecombineerd met vragen en opdrachten een erg leuke activiteit voor een familiedag, personeelsuitje of vriendenuitje.

Al onze activiteiten kunnen geheel op maat gemaakt worden en gecombineerd worden met lunch, diner, high tea, picknick, etc.

Onze stadsuitjes zijn mogelijk in de volgende plaatsen: Maastricht, Antwerpen, Bergen op Zoom, Middelburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Amsterdam, Deventer, Utrecht, Mechelen, Leuven, Woerden, Zundert, Amersfoort, Naarden, Nijmegen, Arnhem, Dordrecht, Brugge, Delft, Gent, Leiden.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.city-xplore.nl.
 


verkenningstocht

 

 

TAI CHI IN BEDRIJF


                                                                                 
BEDRIJFSUITJE

                                                                     WORKSHOPS TAI CHI IN BEDRIJF

                                                                            KARATE VOOR SLAKKEN

                                                              TAI CHI EN DE KUNST VAN COMMUNICEREN

ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE. Tai Chi is een soort Karate voor slakken. Lekker lachen met je collega's en inspirerende oefeningen om je collega's een beetje te leren hanteren. Dit levert vaak hilarische situaties inzichten die direct toepasbaar zijn in het wild. Op het werk en het is zelfs toepasbaar als een soort relatietherapie. Bel gerust als je zin hebt in een inspirerend bedrijfsuitje.

TAI CHI IN BEDRIJF verzorgt met veel humor Tai Chi Workshops als bedrijfsuitje of als energizer bij evenementen of slopende vergaderingen. Eens iets heel anders doen met je collega's. We doen leuke Tai Chi oefeningen op basis van de principes van deze oude Chinese vechtkunst. Het gaat daarbij om de kunst van communicatie. De Workshops worden met veel enthousiasme verzorgd. Tai Chi in Bedrijf is landelijk werkzaam. De Workshops kunnen overal plaatsvinden, binnen en buiten.

WAT IS TAI CHI? Tai Chi, is een oude Chinese vechtkunst. De oefeningen zijn gericht op het behouden van harmonie in de communicatie. Het is een kunst om te communiceren door de energie van de ander te gebruiken en dan terug te komen met iets leuks van jezelf. Dit levert vaak hilarische situaties inzichten die direct toepasbaar zijn in hde praktijk op het werk en het kan zelfs een onverwachte uitwerking hebben op je partner, vrienden en familieleden.

ANDERE ACTIVITEITEN VAN TAI CHI IN BEDRIJF:
Tai Chi in Bedrijf verzorgt behalve Tai Chi Workshops ook lezingen. De lezing kan qua thema's worden aangepast aan de groep. Bijvoorbeeld: 'Tai Chi -principes en leiderschap' voor managers. Tai Chi in Bedrijf verzorgt ook onderdelen van Assessments. Isabelle Schuurman is daarnaast werkzaam als coach op basis van zelfonderzoek en tai chi principes.

OVER DE DOCENT:
Isabelle Schuurman is een enthousiaste, deskundige en zeer ervaren docent voor kleine en grote groepen. Zij heeft voorheen gewerkt als opleider/trainer. Zij is ook werkzaam als coach voor particulieren waarbij zij onder meer gebruik maakt van Tai Chi principes.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
– groepsgrootte 10-200 personen of in overleg
– Tarief van 25 tot 7 euro pp, offerte op maat
– overal in het land, binnen of buiten
– duur van de workshop is ongeveer een uur of in overleg

MEER INFORMATIE:
Zin in een bruisend en inspirerend bedrijfsuitje? Bel gerust of stuur een mailtje. Een optie in de agenda en offerte op maat kan altijd. Voor meer informatie tel. 020 66 581 33

info@taichi-inbedrijf.nl  www.taichi-inbedrijf.nl  like us on facebook Tai Chi in Bedrijf
 


TAI CHI IN BEDRIJF

Isabelle Schuurman

 

 

Natural High B.V. - Noordzeestrand bij de Brouwersdam (Zeeland / Zuid-Holland)


Actief bedrijfsuitje op het strand

Beachclub Natural High is ‘the place to be’ voor een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Wij organiseren bedrijfsuitjes voor groepen van 10 tot 500 man op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Wij hebben een breed scala aan strand- en wateractiviteiten:

blokarten
kajakken
powerkiten
suppen
beachyoga
kitebuggyen
raften
beachgolf
beachchallenge
... en meer!

Jullie kunnen het programma geheel naar eigen wens samenstellen. Indien gewenst maken we de dag compleet met een lunch of barbecue op het terras van onze Beachclub.

Check onze website of neem contact op voor meer info!
www.natural-high.nl
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl


 


Beachclub Natural High

blokarten

kitebuggyen

 

 

I SUPERMODEL - Amsterdam (Noord-Holland)


SUPERMODEL VOOR EEN DAG!!

HET LEUKSTE BEDRIJFSUITJE VAN NEDERLAND!!

Bent u diegene die een personeel of een bedrijfsuitje gaat organiseren?

Beleef de I-SUPERMODEL Experience!!

Een unieke ervaring met o.a. een leerzame visagie/styling workshop, coaching en gefotografeerd worden als echte Supermodellen in een Professionele fotostudio?

Dit allemaal inclusief: hapjes, drankjes, muziek en entertainment, Fantastische foto’s, DVD’s en vele Extra’s!

VOOR IEDER WAT WILS!!

Wij bieden arrangementen aan vanaf 49,- euro p.p., waarbij de mogelijkheid bestaat om al deze arrangementen te pimpen met allerlei luxe extra’s! Denk aan o.a. catering op maat of iedereen helemaal laten opmaken door een professionele visagiste?
Alles is mogelijk!!

Uniek bij I-SUPERMODEL zijn onze thema’s!! Van Glitter tot Glamour, Classic Moviestar of misschien kiest u voor het thema Covergirl!!

En heren opgelet!!
I-SUPERMODEL is er niet alleen voor de dames, we hebben ook speciaal een thema voor de heren, GET PIMPED

PROGRAMMA
        •   ontvangst door gastvrouw
        •   visagie/styling workshop van Make-Up Studio!!
        •   pauze
        •   i-supermodel coaching
        •  
i-supermodel individuele fotoshoot
        •   i-supermodel groeps fotoshoot
        •  
nagenieten van uw i-supermodel experience


Wilt u meer weten over de I-Supermodel Experience?

ZIE DE ONLINE I – SUPERMODEL VIDEO…

www.isupermodel.nl

Email: info@isupermodel.nl

Tel: 0031 (0) 20 420 10 20

Mob: 0031 (0) 6 - 295 18 730
 


I Supermodel

 

 

De Workshopgids.nl


De Workshopgids.nl biedt u een ruime keus aan schilderworkshops, kookworkshops, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, creatieve workshops, sportclinics, filmworkshops, tai chi workshops,  enz.

Workshops voor bedrijven als bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars? Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 

workshops voor uw bedrijfsuitje

 


© www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl