Bedrijfsfeesten
 Beachevent
 Dinnershows
 Feestzalen
 Groepsaccommodaties
 Hotels
 Landgoederen
 Partycentra
 Partyschepen
 Restaurants
 Themafeesten

Bedrijfsfeest op een landgoed

                                            Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl • Landgoederen

La Casserole exclusieve party catering en unieke locaties - Noord-Brabant


De Party Service en exclusieve party catering van La Casserole is gespecialiseerd in het compleet verzorgen van evenementen en bedrijfsfeesten.
Van een creatieve  inrichting tot een perfect verzorgde culinaire invulling van uw gelegenheid,
La Casserole verzorgt het in zijn geheel. Maar we kunnen ook alléén bepaalde onderdelen verzorgen, zoals; diners, warme en/of koude buffetten, warme en/of koude bittergarnituren, partymaterialen en party tenten.

Op onze unieke locaties, Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode, Aubergerie de Leesthoeve te Veghel en Auberge Eeckaerde te Eindhoven, verzorgt La Casserole exclusieve party catering; productpresentaties, kick-offs, vergaderingen, seminars, bedrijfsfeesten en unieke themafeesten. De locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.
In het museum van moderne kunst het van Abbe museum te Eindhoven is La Casserole exclusieve party catering sinds 1 januari 2003 de huiscateraar. Wij bieden u de mogelijkheid  uw bedrijfsfeest, receptie of productpresentatie in deze speciale ambiance te laten verzorgen.

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37
info@la-casserole.nl
www.la-casserole.nl
 


 

 

Landgoed Le Hérou - Belgische Ardennen


Deze exclusieve en sfeervolle feestlocatie is een recent gerenoveerd Landhuis (1400 m²) in een prachtig natuurgebied in de Belgische Ardennen met maximale privacy op 8 ha Landgoed en voor 15-50 personen met overnachting. Ook kinderen beleven hier een fantastische tijd en kunnen veilig spelen.

De zeer grote professionele keuken leent zich bij uitstek voor zelf kokkerellen en u kunt heerlijk BBQ’en op de grote terrassen of in het park. Ook de grote sauna met dompelbad en bubbelbad is een extra attractie.
De omgeving biedt uitgebreide mogelijkheden voor wandelen of allerlei (ont)spannende outdoor activiteiten. Vanzelfsprekend kan alles verzorgd worden.

Als voormalig hotel van de streek heeft het Landhuis een riant uitzicht rondom, vooral vanaf de 30 meter hoge uitkijktoren!
Het Landgoed grenst enerzijds aan de rivier de Ourthe en kijkt aan de andere kant uit op het stuwmeer van de Ourthe.
Het Landhuis is sfeervol en comfortabel ingericht en in uitstekende staat.

www.landgoedleherou.com
 


 

 

Landgoed Groenhoven - Bruchem (Gld)


Landgoed Groenhoven is een fraaie tweehonderd jaar oude villa in het pittoreske dorp Bruchem.

Binnen treft u verschillende zalen aan, waaronder de indrukwekkende bibliotheek die grenst aan het restaurant. Het witte landhuis is omgeven door een grote tuin die bij goed weer een prachtig decor vormt voor Franse picknicks en high tea´s.

Vanwege de rustige ligging kan uw feest zo lang duren als u wilt. Uw feest wordt volledig op uw persoonlijke wensen afgestemd.

www.landgoedgroenhoven.nl

 

 


©
www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl