Bedrijfsuitjes
 
Avontuurlijke uitjes
 Ballonvaren
 
Beauty-arrangementen
 Bedrijfstrainingen
 Golfarrangementen
 Incentives
 Relatiemarketing
 Sportieve uitjes
 Teambuilding
 Zeilen/Zeevissen

                                            Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl Avontuurlijke uitjes

de Zeeuwse Gasten - Burgh-Haamstede & Noordzeestrand aan de Brouwersdam (Zeeland)


De Zeeuwse Gasten staan voor het organiseren van actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen.
De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Een greep uit onze activiteiten:

Mountainbiken, steppen, teambuilding, boogschieten, city games, fun kajakken, vliegeren/ powerkiten, teamsporten en meer.

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 300 personen. Op onze website kunt u veel informatie en prijzen.
Voor extra informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen via email of telefoon.

Website: www.dezeeuwsegasten.nl
E-mail: info@dezeeuwsegasten.nl
 


de Zeeuwse Gasten

 

 

Experience by Living Story - GPS & Outdoor


Living Story is een jong evenementenbedrijf en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van spellen en op maat gemaakte gameconcepten waarbij de beleving van de deelnemers centraal staat. De deelnemers ervaren dat ze iets unieks beleven.
We noemen deze evenementen daarom experiences.

Nova Mundo
Een buiten avontuur voor een goed doel!

Living Story
Postbus 498
3500 AL Utrecht
T 030 7078299
info@livingstory.nl
www.livingstory.nl
 


Living Story

 

 

Brandweergames


Brandweergames is een uniek evenement voor een verfrissend en nieuw bedrijfsuitje of teambuilding.

Deelnemers worden, afhankelijk van de groepsgrootte, verdeeld in kleinere groepen en volgen een spannend, avontuurlijk en vooral leuk parcours van brandweeractiviteiten.
Het thema Brandweer staat deze dag centraal. Alles wat de echte brandweer in het dagelijks leven mee kan maken, wordt zeer realistisch nagebootst. Daarnaast krijgen de deelnemers een uniek kijkje achter de schermen van een brandweerorganisatie en leren ze handige tips en trucs over het beheersen van brand.

Brandweergames is uitdagend en vernieuwend voor iedereen. Niemand zal zich vervelen en de dag staat vol spanning, avontuur en vooral veel plezier. Spelen met water komt zeker aan bod, maar ook een echte uitruk beleven behoort tot de mogelijkheden.

www.brandweergames.nl
 


Brandweergames

 

 

Natural High B.V. - Noordzeestrand bij de Brouwersdam (Zeeland / Zuid-Holland)


Actief bedrijfsuitje op het strand

Beachclub Natural High is ‘the place to be’ voor een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Wij organiseren bedrijfsuitjes voor groepen van 10 tot 500 man op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Wij hebben een breed scala aan strand- en wateractiviteiten:

blokarten
kajakken
powerkiten
suppen
beachyoga
kitebuggyen
raften
beachgolf
beachchallenge
... en meer!

Jullie kunnen het programma geheel naar eigen wens samenstellen. Indien gewenst maken we de dag compleet met een lunch of barbecue op het terras van onze Beachclub.

Check onze website of neem contact op voor meer info!
www.natural-high.nl
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl


 


Beachclub Natural High

blokarten

kitebuggyen

 

 

TB Events - uitgebreid aanbod voor een wervelend bedrijfsuitje en teambuilding


TB Events is uitgegroeid tot een gerenommeerd evenementenbedrijf met uitstekende mogelijkheden voor het invullen van uw bedrijfsuitje, familie- of vrijgezellenfeest en teambuildingsactiviteiten.
Wij bieden diverse bekende groepsactiviteiten zoals een City GPS tocht, The Target, The Phone, een percussie-, theater- of salsaworkshop.

Op iedere gewenste locatie
Waar u het feest ook wilt vieren, samen met u maken we er iets moois van. Door onze landelijke dekking en ons enorme netwerk is het mogelijk uw activiteit waar ook in Nederland te laten plaatsvinden. Heeft u zelf een locatie? Geen probleem, ook dan kunt u bij ons terecht!

Ruime keus aan arrangementen
TB Events biedt een breed scala aan bedrijfsuitjes, familie- of vrijgezellenfeesten en teambuildingsactiviteiten tegen een gunstige prijs.
The Phone bijvoorbeeld, is een dynamisch spel waarbij alle opdrachten interactief via een mobiele telefoon lopen. Bij iedere juist volbrachte opdracht ontvang je een aanwijzing. Met deze aanwijzingen kun je de geheime bergplaats vinden van de ‘phone-schat’.

Of wat dacht u van een kat & muis spel als The Target? Het politie- en het targetteam strijden tegen elkaar. De teams krijgen een briefing van het hoofdkantoor en houden gedurende het spel contact met het hoofdkantoor door middel van een mobiele telefoon. Door informatie naast elkaar te leggen moeten de teams zich een beeld vormen van de criminelen en hun strategie. Het targetteam daarentegen moet ervoor zorgen dat ze elke actie van de politie te slim af is.

Voor een actueel overzicht van onze arrangementen kunt u terecht op onze website www.tbevents.nl.

Honger naar meer?
Een lunch, diner of barbecue als afsluiter is een kroon op je werk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact
Heeft u al een idee hoe uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit er uit moet komen te zien of heeft u al een locatie in gedachten? Laat het ons weten!
Wij zijn bereikbaar op 0314-741 741. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via onze website www.tbevents.nl.

TB Events is er voor al uw bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en teambuildingsactiviteiten! Wij hopen u op een van onze locaties door heel Nederland te mogen verwelkomen.

TB Events
T 0314-741 741
www.tbevents.nl
 


TB Events - The Phone

TB Events Mannen tegen de Vrouwen

 


©
www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl