Bedrijfsfeesten
 Beachevent
 Dinnershows
 Feestzalen
 Groepsaccommodaties
 Hotels
 Landgoederen
 Partycentra
 Partyschepen
 Restaurants
 Themafeesten

Bedrijfsfeest in een partycentrum

                                            Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl • Partycentra

Palm Party House - Zwijndrecht (ZH)


Palm Party House is een uniek partycentrum met 12 bowlingbanen, 2 zalen (waarvan  één met dansvloer), 2 bars, een gezellig café en volop gratis parkeergelegenheid.
Wij kunnen plaats bieden aan ongeveer 350 personen.

U kunt bij Palm Party House gezellig eten, zoals bijvoorbeeld Gourmet, Glas Grill, Topwok Grill, Fire Pot en een 3-gangen meerkeuze menu, dit alles kan natuurlijk in combinatie met een uurtje bowlen. Tevens kunt u bij Palm Party House uw bruiloft, personeelsfeest, reünie, familiefeest etc. vieren, waarvoor wij samen met u een speciaal aan uw wensen aangepaste offerte kunnen maken.
U kunt ook gewoon bij Palm Party House langs komen voor een hapje en een drankje of om te bowlen.
Als extra hebben wij iedere zaterdag Live-Muziek.

Kijk op www.palmpartyhouse.nl of vraag vrijblijvend de kleurendocumentatie aan (078-6192388).
 


 

 

Dekker Zoetermeer & Warmond - Zoetermeer / Warmond (ZH)


FEESTEN BIJ Dekker (Warmond & Zoetermeer); u mág genieten

Beide locaties beschikken over verschillende sfeervolle ruimtes, geschikt voor zowel “kleine als grote” gezelschappen (30 tot 3.500 personen). Bovendien zijn alle ruimtes voorzien van Top-Cooling.

Dekker Zoetermeer en Dekker Warmond zijn centraal, in de Randstad, gelegen, zijn goed bereikbaar en beschikken over ruime(gratis) parkeergelegenheid.

Graag maakt Dekker voor u een voorstel op maat, of het nu gaat om een themafeest, receptie, jubileum, productlancering of personeelsfeest. Indien u het wenst, kan Dekker ook voor u bemiddelen op het gebied van entertainment, daar Dekker reeds jarenlang nauw samenwerkt met diverse  organisatiebureaus.
Bel of kom langs!

www.dekkerzoetermeer.nl

 


 

 

Party- en Congrescentrum de Meijert - Mijdrecht (U)


Partycentrum de Meijert is een zalencentrum waar service en kwaliteit samengaan met een enorme gastvrijheid en gezelligheid.
Door de ligging tussen Amsterdam en Utrecht is De Meijert niet alleen geschikt voor mensen uit de omgeving, maar ook van ver daarbuiten.
 
De Meijert beschikt over 4 zeer moderne zalen die uitermate geschikt zijn voor verschillende doeleinden, zoals een bruiloft, een bedrijfsfeest of een vergadering.
Maak eens een geheel vrijblijvende afspraak om ons totaal vernieuwde partycentrum te komen bekijken.

www.meijert.nl
 

 


©
www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl