Bedrijfsfeesten
 Beachevent
 Dinnershows
 Feestzalen
 Groepsaccommodaties
 Hotels
 Landgoederen
 Partycentra
 Partyschepen
 Restaurants
 Themafeesten

Bedrijfsfeest in een restaurant

                                            Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl • Restaurants

De Hucht b.v. - Restaurant - Brasserie en Parties - Elst (Gld)


Restaurant “De Hucht” is gevestigd in een schitterend gerestaureerde herenboerderij uit  1859.

De elegante ambiance die de woon- en bedrijfsruimten van weleer thans kenmerkt, heeft u veel te bieden! Het vertoeven in ruimtes met een lang verleden, de rust van een grote tuin, de romantiek van een intieme binnenplaats, bovenal het genieten van een uitstekende maaltijd, lunch of diner, of van een vlekkeloos georganiseerde bruiloft, receptie of andere feestelijke gebeurtenis.

Dineren tot 200 personen, buffetten tot 500 personen en recepties tot 750 personen.

www.dehucht.nl


 

 

 

Hoeve de Viersprong - ’s-Gravenzande (ZH)


Hoeve de Viersprong is gehuisvest in een fraai gerestaureerde 200 jaar oude boerderij. Rustiek gelegen in het Westland, op 500 meter van het Noordzeestrand en de duinen.

Hoeve de Viersprong beschikt naast het zeer goed aangeschreven à la carte restaurant over vijf sfeervol ingerichte zalen, met elk een eigen karakter. De Panoramazaal met uitzicht over het Westland en de duinen. Een geheel andere sfeer treft u aan in de Tropisch ingerichte Wintertuin. Het Melkhuis beschikt over een binnenbarbecue en ’t Keldercafé is een café anno 1920 met eikenhouten labrizering en antiek glas in lood.

www.viersprong.nl

 


 

 

De Kalkovens Restaurant & Partijen - Huizen (NH)


De Kalkovens is een uniek provinciaal monument gelegen aan de rand van het Gooimeer.
Naast het restaurant biedt De Kalkovens u de mogelijkheid uw gasten te ontvangen in het “Blushuis”,  de “Werkplaats” of  de “Tussenzolder”; allen stijlvolle, historische en multifunctionele ruimtes.
‘s Zomers beschikt De Kalkovens tevens over een riant beschut terras met weids uitzicht over de Huizer haven en het Gooimeer, de oude Zuiderzee.

Of het nu gaat om een eenvoudige lunch, een sfeervol diner, een presentatie voor uw bedrijf, een receptie ter gelegenheid van uw huwelijk of een bruisende feestavond.... wij verzorgen elke gelegenheid tot in de kleinste details.

Hebben wij u enthousiast gemaakt en zou u meer willen weten over hetgeen wij voor u kunnen betekenen, dan maken wij graag een afspraak met u om eens van gedachten te wisselen.
Neemt u gerust kontakt met ons op.

www.kalkovens.nl

 

 

 

Landlust partycentrum restaurant - Nieuwdorp (Z)


Landlust is een antieke kapitale boerderij, gebouwd eind 17e eeuw. Nu treft u hier een prachtig à la carte restaurant, diverse partyzalen en vergaderruimten.

Landlust biedt u partyzalen, die geschikt zijn om grote gezelschappen te ontvangen, maar die toch een intieme sfeer uitademen. Heerlijk buiten zitten op één van de drie buitenterrassen van Landlust.

Een personeelsfeest, een bruiloft, een jubileum of een businessmeeting, het kan allemaal.
Van een zakenlunch tot een party met 500 personen.

www.landlust.nl

 


 

 

Restaurant-Partycentrum  De Voorst - Kraggenburg (Fl)


Midden in het oudste bos van Flevoland vindt u ons multifunctioneel ontspanningscentrum voor de hele familie.

Complete dagarrangementen waarin lekker eten, vermaak en genieten van de natuur centraal staan. Voor de kinderen is er een groot speel- en doepark met o.a. skelterbaan en kabelbaan. Verdere activiteiten o.a. 18 holes midgetgolfbaan, klootschieten, steppen, jeu des boules, natuurwandelingen e.v.a.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor een overnachting in onze luxe groepsaccommodatie. Een groep kan in overleg een eigen zaal/ruimte reserveren.

Het bedrijf is centraal gelegen in het land, en goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Kijk voor onze arrangementen op onze internetsite: www.devoorst.nl.

 


 

 

Auberge De Eksterhoeve - Biest-Houtakker (Hilvarenbeek NB)


De Eksterhoeve dateert uit de zeventiende eeuw en ligt verscholen in het groen, midden in het Brabantse land, vlakbij Hilvarenbeek en Tilburg.
Met de ingrijpende verbouwing door de bekende designer Emile van Dijk werd een bijzonder interieur gecreëerd met de zonnige Zuid-Franse sfeer van de Provence.

Dé ideale locatie voor feestelijke recepties, buffetten, brunches, diners, huwelijksfeesten en vergaderingen voor gezelschappen tot driehonderd personen.
Onze Chef-kok garandeert een perfect verzorgde gastronomische invulling van uw evenement.

Schitterende tuin met groot terras en volop parkeergelegenheid voor uw gasten.

www.eksterhoeve.nl
 

 


©
www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl