Chocolade workshops
 Creatieve workshops
 Culinaire workshops
 Dans-Muziekworkshops
 Keramiekworkshops
 Mozaďekworkshops
 Proeverij
 Schilderworkshops
 Sieradenworkshops
 Sportclinics
 Diverse workshops

Sieradenworkshop

                                            Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl • Sieradenworkshops

Sierart Exclusive - IJsselstein (U) en op locatie


Gezellig met bijvoorbeeld vriendinnen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest uw eigen creatie vervaardigen. Of u creatief bent of niet, na een korte uitleg en onder begeleiding kan iedereen een leuk sieraad maken! Sierart heeft een ruime ervaring in het verzorgen van workshops sieraden maken voor zowel particulieren als bedrijven.

Er zijn verschillende technieken en materialen zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en stijl past. Elegant, chique, modern, klassiek uitbundig of ingetogen.
De ruime sortering materialen bestaande uit o.a. glaskralen (merendeels uit Tsjechië en India), nikkelvrije metalen kralen en hangers, imitatie sučde veters, waxkoord of gecoat staaldraad zorgen voor een uniek eindresultaat.

Een workshop duurt ongeveer 2˝ tot 3 uur.
De workshops worden gegeven op maandag t/m zaterdag, zowel op een locatie naar wens als in de workshopruimte in IJsselstein (max. 12 personen).

Kijk voor meer informatie op www.sierart.nl of mail info@sierart.nl.
 


 

 

Kraal en Mo - Hilversum (NH)


Zelf je glaskralen maken, is letterlijk en figuurlijk ‘hot’, uitdagend maar bovendien heel erg leuk om het samen met een stel vriendinnen, (schoon)zussen of collega’s te doen.

Glaskralen maak je met behulp van een speciale brander en Italiaanse glasstaven (Moretti). Gedurende de workshopdag leer je de basistechnieken, werk je met verschillende kleuren en kun je ook diverse vormen maken. Ook het maken van Pandorastyle glaskralen is mogelijk!

Daarnaast kun je bij Kraal en Mo terecht voor de workshop Art Clay. Tijdens deze workshop ontwerp en maak je je eigen zilveren sieraad (hanger, ring, oorbellen of kralen) van zilverklei. Deze klei kun je in allerlei vormen kneden en bewerken en nadat je sieraad gebakken is in een speciale oven, ga je aan de slag om het uiteindelijk prachtige zilver tevoorschijn ‘te toveren’.

Meer info vind je op www.kraalenmo.nl.

 


Kraal en Mo

 

 

Casa-Luca - Lelystad (Fl)Moeder-, dochter-, vriendinnendag, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of zomaar een creatieve avond? Onder professionele begeleiding en in huiselijke sfeer brengen wij u de kneepjes  van het zelf sieraden maken bij. Voor de beginneling de basiskennis en voor de ervaren sieradenmaakster extra technische tips.

Er is ruime keuze uit een groot assortiment aan kralen en aanverwante materialen. In onze winkel hebben wij heel veel voorbeelden van sieraden, die (na)gemaakt kunnen worden.
De kralen/sieraden workshop kost € 10,00 per persoon. Dit  is inclusief basismateriaal zoals bijv. veter, draad, ketting, kettels, ringetjes en standaard slotje. Exclusief extra materialen zoals kralen, tussenstukjes, bedels etc. naar keuze. Alle workshops zijn inclusief koffie of thee, iets lekkers en gezelligheid!

Het minimum aantal is zes personen per workshop. Bij minder dan zes personen behouden we ons het recht voor de workshop te verplaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om kleinere groepen te combineren of individueel aan te melden volgens de agenda. Voor groepen vanaf zes personen kan een geheel verzorgde workshop op maat verzorgd worden en in overleg ook op een andere datum, vraag naar de mogelijkheden.

Elke maand hebben wij een inloopworkshop. Van 10.00 - 17.00 uur kunt u onder het genot van een kopje thee/koffie en wat lekkers de hele dag een workshop komen volgen. U maakt dan net zoveel als u zelf wilt. De kosten hiervoor zijn € 5,00 exclusief materiaal waar u een korting op krijgt van 10 % (alleen tijdens de inloopworkshops). Als u de hele dag blijft, is het wel aan te raden om broodjes mee te nemen.

Voor meer informatie over onze workshops en data zie onze website www.casa-luca.nl.

Graag tot ziens in ons kralenaterlier in Lelystad!
 


 


©
www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl