Bedrijfsuitjes
 
Avontuurlijke uitjes
 Ballonvaren
 
Beauty-arrangementen
 Bedrijfstrainingen
 Golfarrangementen
 Incentives
 Relatiemarketing
 Sportieve uitjes
 Teambuilding
 Zeilen/Zeevissen

                                            Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl • Teambuilding

Het GrachtenAtelier - Utrecht


Kleurrijke Teambuilding aan de Oudegracht te Utrecht!

Het GrachtenAtelier verzorgt actieve, creatieve en culinaire workshops & totaalprogramma’s voor bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften en familie-uitjes.

Lokatie:
In een prachtige Middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht, midden in het centrum van Utrecht. In een intieme persoonlijke setting organiseren wij deze activiteiten.

Geschikt voor groepen tot circa 80 personen, grotere groepen op locatie.

Workshops/arrangementen:

Creatieve workshops:
o.a.
Schilderen: Action Painting, Andy Warhol portretschilderen, vrij schilderen
Fashion: Fotoshoot Utrecht's Next Topmodel, sieraden maken, slippers, tassen en riemen pimpen
Interieur: Theemutsen pimpen, fotostylingbord maken

Kookworkshops: o.a.
Italiaanse anti pasti
Hollandse tapas
Franse keuken
Tapas maken
Amuse maken
Bonbons maken
Cocktails shaken of cocktail diner.

Private Diners en vergaderen:
Geen zin om zelf te koken, het is ook mogelijk om lekker te gaan tafelen na bijv. de vergadering of training.

Trainingen:
Het GrachtenAtelier heeft een nauw samenwerkingsverband met een gerenommeerd trainings- en adviesbureau voor het geven van trainingen.
De trainingen en coachingstrajecten worden in ons aanbod als basisuitgangspunt gehanteerd. Wij werken relatiegericht zodat u als opdrachtgever altijd díe training ontvangt die naadloos aansluit op uw organisatiewensen.

De desbetreffende trainer zal voorafgaand contact met u opnemen om de training, kernwaardes en eventuele knelpunten te bespreken om de training volledig te laten aansluiten op uw team.

Al onze trainingen zijn aan te vullen met een workshop, lunch, borrelplank, high tea, boottocht of in een arrangement op maat gemaakt.

Daarnaast heeft het GrachtenAtelier diverse ludieke, actieve en creatieve arrangementen opgesteld, zie onze website voor meer informatie.

www.grachtenatelier.nl
 


Het-Grachtenatelier-workshoparrangementen


Het-Grachtenatelier-werfkelder

 

 

Natural High B.V. - Noordzeestrand bij de Brouwersdam (Zeeland / Zuid-Holland)


Actief bedrijfsuitje op het strand

Beachclub Natural High is ‘the place to be’ voor een uitdagend bedrijfsuitje op het strand. Wij organiseren bedrijfsuitjes voor groepen van 10 tot 500 man op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Wij hebben een breed scala aan strand- en wateractiviteiten:

blokarten
kajakken
powerkiten
suppen
beachyoga
kitebuggyen
raften
beachgolf
beachchallenge
... en meer!

Jullie kunnen het programma geheel naar eigen wens samenstellen. Indien gewenst maken we de dag compleet met een lunch of barbecue op het terras van onze Beachclub.

Check onze website of neem contact op voor meer info!
www.natural-high.nl
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl


 


Beachclub Natural High

blokarten

kitebuggyen

 

 

AbOriginal TeamEvents: Go Down Under!


Ga mee Down Under en proef de outback en de cultuur van de Aboriginals. Maak je eigen Australië belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

Jaag in het bos met geladen camera’s op kangoeroes, koala’s en … elkaar. Zoek in de stad naar de 5 belevenissen van de 5 zintuigen. Ga de uitdaging aan en overwin als team de outback. Speel de muzikale taal op de didgeridoo. Schrijf een kunstig verhaal met het symbolische schrift van de Aboriginals. Gooi en vang die boemerang. Kook een wildernismaaltijd op knapperende houtvuren of een pioniersmaal in stoere zwarte kookpotten. Misschien staat een van de dieren die jij vandaag in het bos hebt ‘geschoten’ wel op het menu… Kijk uit voor slangen en opdringerige kangoeroes bij de bruisende Party Down Under.

Combineer deze grensverleggende dag met het ‘no worries’- gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil. Prikkel je zinnen met een stroom van belevingen waarbij de rode draad Australië is. Get the Aussie fever!

Een originele stemmingmaker, óók voor gemêleerde groepen. Variërend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Elkaar op een ontspannen manier ontmoeten in de ongedwongen laid-back Australische sfeer. This is Down Under, mate!

Get the Aussie fever! Check onze site voor leuke foto’s, beschrijving en video.

Regen, kou?
Gaan we geheel of deels indoor, no worries.
Toegankelijk voor iedereen. Niet sportief, wel actief.
Tijdsduur 1 tot 14 uur.
Groepsgrootte: 5 tot 130 personen.
Locaties: Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie. Urban Walkbout in iedere grotere stad.
Vegetariërs, Halal en diëten? Beide kookavonturen, Aussie buffet en BBQ zijn geschikt.
Prijzen? Vraag naar de voorbeeldarrangementen.

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070 - 362 69 84

E-mail: info@aboriginal-te.nl
URL: www.aboriginal-te.nl
 


AbOriginal TeamEvents

teambuilding activiteiten

 

 

MooiWeer actie & organisatie - Terschelling West


MooiWeer verzorgt activiteiten en evenementen op Terschelling voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij kunnen zowel uw totale programma organiseren als op onderdelen uitvoeren. Afhankelijk van uw wensen en uw budget. In eigen beheer voeren wij zeer gevarieerde activiteiten uit binnen de thema’s “strand en water” en “natuur & cultuur”. U kunt het hierbij zo spannend of ontspannend maken als u zelf wilt. Een greep uit ons aanbod:

                  Blokarten (strandzeilen)
                  Coast raften
                  Wadkanoën
                  Powerkiten
                  Sea kayaking
                  Duiken
                  Zeilen op een prachtig schip
                  Off road programma’s
                  Schilder workshop
                  Zandsculpturen
                  Survivals
                  En nog veel meer…

Naast standaardactiviteiten verzorgen we uiteraard graag maatwerk voor grotere groepen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. En vergeet niet: “het is altijd mooi weer op Terschelling!”

www.mooi-weer.nl
 

MooiWeer-Coastraften

MooiWeer-4x4

 

 

Brandweergames


Brandweergames is een uniek evenement voor een verfrissend en nieuw bedrijfsuitje of teambuilding.

Deelnemers worden, afhankelijk van de groepsgrootte, verdeeld in kleinere groepen en volgen een spannend, avontuurlijk en vooral leuk parcours van brandweeractiviteiten.
Het thema Brandweer staat deze dag centraal. Alles wat de echte brandweer in het dagelijks leven mee kan maken, wordt zeer realistisch nagebootst. Daarnaast krijgen de deelnemers een uniek kijkje achter de schermen van een brandweerorganisatie en leren ze handige tips en trucs over het beheersen van brand.

Brandweergames is uitdagend en vernieuwend voor iedereen. Niemand zal zich vervelen en de dag staat vol spanning, avontuur en vooral veel plezier. Spelen met water komt zeker aan bod, maar ook een echte uitruk beleven behoort tot de mogelijkheden.

www.brandweergames.nl

 


 

 

Baantjerspeurtocht - Amsterdam (Noord-Holland)


Verken oud Amsterdam als assistent-rechercheur. Uw team gaat snel op weg naar het eerste lijk aan de kerkmuur. Met foto’s & vingerafdrukken achterhaalt u de identiteit. Daarna heeft de inspecteur nog een heel bijzonder boodschappenlijstje: wie durft?
Het winnende team wordt passend beloond. De hulp van speurhonden is optioneel.

Deze speurtocht is de ideale teambuilder.
In groepjes van max. 5 personen gaat men op stap door oud Amsterdam. Elk team krijgt een recherchekoffertje dat nodig is bij het vervullen van een aantal opdrachten. Deze opdrachten hebben te maken met de beroemde verhalen van brigadier Baantjer.

Zo moet men locaties uit de boeken achterhalen, een lijk identificeren (vingerafdrukken, foto’s, fouilleren), sneltypen op dezelfde machine als in de serie en de beroemde tune spelen op een typisch Amsterdams instrument. Tegelijkertijd leert men over de geschiedenis van Amsterdam. Het team dat binnen de gestelde tijd de meeste opdrachten heeft vervuld, krijgt een beloning.

Start & prijsuitreiking zijn in café Heffer nabij het CS.
Per 4 personen moet er een digitale camera (of mobiel) aanwezig zijn!

Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is een bezoek aan het Baantjermuseumcafé gratis. Hier, vlakbij het beroemde bureau Warmoesstraat, kunt u na afloop van de arrangementen gratis gebruik maken van KARAOKE!

Bureau Van Aemstel Produkties is bekend van TV. U boekt bij hen originele Amsterdamse groepsuitjes zoals rondleidingen over de wallen met een oud rechercheur of dakloze, handboogschieten in het stadsklooster, ‘Gluren bij de Buren’, de Baantjerspeurtocht, een smartlappenworkshop met cd opname of wat dacht u van een complete Lachdag? Voor 10-250 personen, een uurtje of een heel programma.

www.amsterdamexcursies.nl
 


Baantjerspeurtocht

 

 

Teambuilding V.O.F.  - Magic in Business - Workshops in Nederland en België   


Breng magie binnen uw organisatie!

Hoe magisch is uw team?

Inspireer, motiveer en activeer uw medewerkers met een indrukwekkende en energieke bedrijfsworkshop van Magic in Business!

Magic in Business is gespecialiseerd in het integreren van magie binnen bedrijven en organisaties. Magie die er voor zorgt dat u met een frisse blik en vanuit nieuwe invalshoeken naar uw dagelijks werk en naar uw bedrijfsproces gaat kijken.

Jasper van Luit van Magic in Business is professioneel zakelijk spreker en een internationaal veel gevraagd illusionist. Met een krachtige mix van magisch entertainment, interactieve oefeningen en een inspirerend verhaal laat hij zien hoe ‘magie’ toe te passen in het werk. De deelnemers zullen bijvoorbeeld in teamverband proberen te achterhalen hoe een goocheltruc werkt.
Automatisch worden medewerkers geprikkeld om op een andere manier te denken: 'out of the box'. Door de krachten te bundelen worden er creatieve oplossingen gevonden voor het het schijnbaar onmogelijke.

Magic in Business brengt verfrissende presentaties en energieke bedrijfsworkshops waarbij verschillende onderwerpen en thema’s door middel van de metafoor ‘magie’ worden belicht.
Uw boodschap en doelstellingen staan daarbij altijd centraal.

Tijdens Magic in Business begint elke deelnemer op hetzelfde niveau en dat is de ideale basis voor een succesvolle workshop teambuilding. Medewerkers leren denken vanuit het perspectief van een illusionist. In het bedrijfsproces lijken zaken wel eens ‘onmogelijk’ of weinig haalbaar. Met een magische manier van denken is dit verleden tijd.

Deelnemers zullen versteld staan van hun eigen mogelijkheden. Het gevoel van: het onmogelijke, mogelijk kunnen maken, is een effectieve manier van denken. Dit is erg welkom in het dagelijkse werk en onmisbaar bij een succesvolle bedrijfsvoering!

Magic in Business:

       • leert de deelnemers om vanuit oplossingen te denken,
       • bevordert betrokkenheid en saamhorigheid,
       • zorgt voor sterke toename in veranderingsbereidheid van medewerkers,
       • verbetert de onderlinge communicatie,
       • geeft de deelnemers een energieke boost,
       • én verhoogt de sfeer.

Magie is nodig in een krachtig, dynamisch en innovatief bedrijf. Hiervoor is visie nodig en een gemotiveerd team!
Jasper van Luit kan daarbij helpen met Magic in Business.

Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee om de workshop of presentatie zo goed mogelijk af te stemmen op uw doelstellingen en wensen. Wij leveren maatwerk.

Ontdek de mogelijkheden op www.magicinbusiness.nl en neem contact met ons op!

Duur: 10 minuten tot 2 x 60 minuten.

Aantal deelnemers: 10 tot 1000

Magic in Business is onderdeel van Teambuilding V.O.F., Amsterdam.

Teambuilding V.O.F.
Telefoon: 020 7775511

E-mail: info@magicinbusiness.nl
Website: www.magicinbusiness.nl
 


Magic-in-Business

Magic-in-Business-teambuilding

 

 

Mipapo - (Her)beleef de Militaire Dienstplicht te Doorn!


Bedrijfsuitje voor iedereen!

Het bedrijfsuitje (her)beleef de militaire dienstplicht is een groepsuitje waar iedereen – ongeacht fysieke gesteldheid of conditie - gelijkwaardig aan kan deelnemen. De nadruk bij al onze outdoor activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken.

                                                                         Hindernisbaan? Opdrukken?

                                                                              Kruipen en ploeteren?

                                                                          
Welnee! Niet bij Mipapo!

Veel activiteiten


Mipapo biedt een scala aan verschillende activiteiten die zijn verdeeld over diverse dag-, middag- en avondprogramma’s.
De thema’s van de programma’s zijn ontspanning, teamwork / teambuilding en competitie. Zo is er voor ieder wat wils. Het plezier voor alle deelnemers staat in alle gevallen voorop.

Eigen locatie in Doorn

Mipapo heeft een eigen permanent bivak op Landgoed Beukenrode te Doorn vlakbij Utrecht. Het is een zeer sfeervolle locatie in het bos met prima faciliteiten voor 10 tot 200 personen...


Kijk voor meer informatie op: www.mipapo.nl of bel ons: 0318-505544
 


Mipapo

 

 

Rocks ´n Rivers BV - Tilburg (Noord-Brabant)


Mission Planet Earth
Wilt u een bedrijfsuitje waarin een positieve bewustwording over milieu en MVO centraal staat. Dat kan!


Het doel van Mission Planet Earth is, naast teambuilding, om de bewustwording over milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij de deelnemers te stimuleren. Dit doen we door ze de schoonheid van de natuur te laten beleven met leuke, uitdagende activiteiten.

In teams pakken ze klimaatproblemen aan in de vorm van drie missies:
- de Vervuiling-missie
- de Energie-missie
- de Oerbos-missie

Elke missie bestaat uit diverse themaopdrachten welke gekoppeld zijn aan informatieve denk- en doeopdrachten en levert het team een score op voor het finalespel. Hierin proberen de teams de aarde te redden van de stijgende zeespiegel, door het luiden van de noodbel!

Meer informatie : www.rocks-n-rivers.nl of bel 013-4690460

Tijden
13.00 uur : Aankomst en ontvangst.
13.30 uur : Start Mission Planet Earth.
15.00 uur : Pauze met mogelijkheid tot een drankje.
15.30 uur : Vervolg Mission Planet Earth.
16.30 uur :  Finalespel.
17.00 uur : Afsluiting en prijsuitreiking.
's Avonds : Mogelijkheid tot barbeque of diner.

www.rocks-n-rivers.nl
 


Rocks ´n Rivers BV

Rocks ´n Rivers Mission Planet Earth

Rocks ´n Rivers Teambuilding

 


©
www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl