Landelijk
 Flevoland - Friesland
 Gelderland
 Limburg
 Noord-Brabant
 Noord-Holland
 Overijssel
 Utrecht
 Zeeland
 Zuid-Holland
 Buitenland

Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl ē Bedrijfsworkshops in Flevoland & Friesland

VVC Adventure - Almere (Fl)


Anti-slipcursus

Er zijn talloze factoren die een noodsituatie in de hand kunnen werken. Het plotseling remmen om een overstekend kind te ontwijken. Olie, zand, bladeren, sneeuw en ijzel.
Het zijn een handjevol voorbeelden die een gevaarlijke slip kunnen veroorzaken. Leuk zijn ze nooit, angstig des te vaker. Daarom zou iedereen een anti-slipcursus moeten volgen.

Wist u trouwens dat er in de zomer meer slippartijen voorkomen dan in de winter.
Wanneer het een tijdje niet geregend heeft, zijn de oliŽn gezakt in het wegdek. Bij een regenbui komen deze oliŽn en vuil naar boven. Gevolg,... glad wegdek terwijl met daar niet op bedacht is.

Wij geven verschillende trainingen. Hoe langer de tijdsduur van de training, hoe meer oefenmomenten de cursist heeft, hoe beter de voertuigbeheersing onder extreme wegcondities zal zijn.

www.vvc-adventure.nl
 


 

 

Doeners Workshops - Zeewolde (Fl)


Doeners Workshops verzorgt voor bedrijven en groepen workshops op maat!

Even ontspannen tijdens een (management) meeting. In overleg wordt deze workshop in het thema van de meeting gegoten.
Ook voor teambuilding heeft Doeners leuke varianten die het individu stimuleren maar ook de teamgeest aanwakkeren. Vaak zie je “spelenderwijs” welke rollen de individuele teamleden zichzelf toekennen. Leuk en leerzaam.

Een afdelingsuitje, om elkaar in een andere omgeving dan die van het werk te ontmoeten, is natuurlijk ook mogelijk.
En dan zijn er nog de workshopmogelijkheden als agenda-onderdeel voor personeelsverenigingen.

GeÔnteresseerd? KIJK OM NOG ENTHOUSIASTER TE WORDEN OP ONZE SITE! Je kunt natuurlijk ook even bellen voor informatie of een afspraak. Telefoonnummer 06 - 515 506 37.

www.doeners.nl
 


 

 

MadŻr Beeldhouw- en Schilderkunst - Noordwolde (F)


WORKSHOPS SPEKSTEEN

Met uw groep / team een dag onthaasten? Een uitje verdiend?

Neem ze mee voor een dag beeldhouwen en ervaar de weldaad die uitgaat van de rust van de omgeving, de weldaad die uitgaat van de creativiteit, de weldaad van de spanning wat gaat dit worden, de weldaad van flinke lichamelijke inspanning .
Ervaar aan het einde van de dag, de weldaad van de werking van een dag intensief bezig zijn geweest met iets totaal anders, iets nieuws en voeg deze dimensie toe aan uw leven.

Voor aanmelding, een afspraak of meer informatie tel. 0561-433626, mobiel 06-20882004 of mail naar info@madur.nl.

www.madur.nl
 


 

 

Vinimare - workshop wijnmaken - Almere (Fl) of op locatie


Vinimare biedt een compleet assortiment producten voor de amateur wijnmaker en bierbrouwer, Daarnaast leveren wij een zeer breed assortiment producten voor ondermeer zuivelbereiding.
Ook voor de in- en verkoop van 2e hands artikelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Workshops
Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij dagdeel arrangementen bestaande uit een workshop wijnmaken, al dan niet, in combinatie met een wijnproeverij en aansluitend diner.
De workshop alsmede de proeverij verzorgen wij in ons pand aan de Televisieweg 4 te Almere, in de kelder van Restaurant de Kantarelle te Bussum, in Hotel Restaurant Dennenheuvel te Epe en op locatie in geheel Nederland.

In Epe kan de workshop, indien gewenst, worden gecompleteerd met een bezoek aan een kleinschalige wijngaard en kan de workshop worden afgesloten met een diner naar keuze en/of een wijnproeverij welke wij verzorgen in samenwerking met wijnkoperij Vinifins uit Almere-haven.

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over de diverse aspecten van het zelf wijnmaken, zoals sapwinning, het meten van zuren en suiker, het gistingsproces etc. etc.

Na dit stukje theorie gaat u zelf aan de slag om naar huis te gaan met 1,5 liter rode- of witte wijn in wording. Diverse attributen, een handleiding voor de voltooiing van uw wijn alsmede een proefglas van Vinimare completeren het geheel. Wij hopen dat u nog vaak zal terugdenken aan deze gezellige en leerzame avond (op locatie ook overdag).

Wilt u als particulier een workshop bij ons volgen? Dat kan ook. Kijk op onze website voor meer informatie.

www.vinimare.nl

 


 


©
www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl