Landelijk
 Drenthe - Groningen
 Flevoland - Friesland
 Gelderland
 Noord-Brabant
 Noord-Holland
 Overijssel
 Utrecht
 Zeeland
 Zuid-Holland
 Buitenland

Bedrijfsuitje-Bedrijfsfeest.nl • Bedrijfsworkshops in Limburg

Nonpaletti; schilderen zonder kwasten & penselen! - Nederweert


Nonpaletti; geeft een unieke invulling aan uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildings sessie of een andere feestelijk gelegenheid. Tevens een onvergetelijke ervaring en kunst voor u aan die saaie muur!!

In ons speciaal ingericht atelier creëert u met gespat, gedruppelen gegooi een geweldig schilderij!
Het komt er op neer dat u gaat knoeien met verf, zonder dat daarbij de kwast het doek raakt!
Naast een hoop lol en plezier, creëert u een uniek stukje kunst waaraan alleen of samen als groep aan gewerkt kan worden. Deze manier van schilderen kan iedereen!

Deskundige begeleiding is gedurende de gehele sessie aanwezig om u met raad en daad bij te staan.

Nonpaletti heeft diverse arrangementen samengesteld waaruit u een keuze kunt maken.

Kijk voor meer informatie op www.nonpaletti.nl.
 

 

 

Coupé International - Venlo


Bent u op zoek naar een originele, actieve en leuke invulling voor uw bedrijfsuitje, meetingbreak of training?
Dan bent u bij Coupé International op het goede adres!

Wij verzorgen voor u een onvergetelijke schermworkshop, die onder professionele leiding en met de grootste zorg in voorbereiding en uitvoering, worden geleverd.

De basis van het schermen wordt op een luchtige wijze stapsgewijs behandeld. U leert de elementaire aanvals- en verdedigingstechnieken, waarna u ook daadwerkelijk in staat zult zijn te duelleren.
De onbekendheid met de activiteit zorgt voor verrassende effecten. En het leukste is; iedereen kan het!

Door het opdelen van de totale groep in kleine teams en deze onderling de strijd te laten aangaan, ontstaat veel hilariteit.
Het hoogtepunt en tevens de afsluiting van de workshop is het estafetteschermen. De deelnemers kunnen door middel van een elektronische puntenregistratie zelf de onderlinge stand bijhouden. Individuele inzet, de aanmoedigingen en actieve coaching van teamgenoten moeten ervoor zorgen dat de overwinning wordt binnengehaald.

Actie, reactie, spelelementen, spanning en ontlading! Onze schermworkshop zal een onvergetelijke indruk achterlaten.

Tijdsduur: Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kan de workshop worden verzorgd in 1 uur, 1,5 uur en 2,5 uur.

Deelnemersaantal: maximaal 100 personen.

www.schermclinics.nl
 


 

 

Mergelcarving.nl - Valkenburg & op locatie


Uniek ondergronds atelier in Valkenburg.
Maak uw eigen kunstwerk!


Het ondergrondse gangenstelsel van de Fluweelengrot vormt het decor voor deze bijzondere workshop. Mergelcarving.nl heeft al vele groepen, tot 70 personen gelijktijdig versteld doen staan van hun eigen kunnen.

Na een korte rondleiding over de Kasteelruïne en het gangenstelsel van de grot, arriveert men in het unieke mergelatelier.
Na deskundige uitleg door professionele mergel beeldhouwers, neemt men de uitdaging aan om verder te gaan dan het  maken van een theelichtje en tot ieders verbazing ontstaan met een beetje hulp de mooiste kunstwerken. Ergens halverwege nemen we ons de tijd om te genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Trots als een pauw verlaat men met zijn eigen kunstwerk na 2½ uur de grot.

www.mergelcarving.nl

 


 

 

Birds @ Work - Thorn


Valkerij - Proeverij

De Valkerij wordt van oudsher beoefend met valken, haviken en buizerds. In deze traditie tonen wij de deelnemers, op educatieve wijze, de verschillende roofvogels in de vrije vlucht. Het verschil en de functie van de getoonde roofvogels voor de valkerij wordt inzichtelijk door de presentatie met spreekwoorden en anekdotes. De deelnemer ervaart het valkerij ambacht zoals dit eeuwen van meester op gezel wordt overgedragen.

Met leert de loer draaien, een kunstprooi aan een lijn waarop de valken worden getraind. De valk duikt op grote snelheid naar beneden om de kunstprooi te pakken en net voor zijn snavel trekt de valkenier de loer weg.

Hoe leg ik de valkeniers knoop? Omdat valkeniers op een hand de vogel dragen, moeten zij met de andere een knoop kunnen maken om de vogel vast te leggen aan het valkenblok.

Uiteindelijk komt u oog in oog met de roofvogels en gaat u er zelf mee vliegen.

U ervaart de intense emotie van het valkenier zijn.

www.valkenieren.nl
 


 

 

Tai Chi School - Brunssum


Om uw dag op een ontspannen manier te beginnen, te onderbreken of te eindigen, verzorgen onze instructeurs zowel in uw organisatie als een externe locatie in het land (of buiten het land), diverse soorten workshops.

Basisworkshop Tai Chi: een anderhalf uur durende workshop waarin u kennis maakt met de verschillende facetten van Tai Chi.

Workshop Tai Chi Teambuilding: een anderhalf uur durende workshop waarin specifiek aandacht wordt besteed aan oefeningen welke de samenwerking en communicatie binnen de groep verbeteren.

Workshop Tai Chi Ontspanning: een anderhalf uur durende workshop waarin specifiek aandacht wordt gegeven aan oefeningen welke de ontspanning op zowel fysiek als mentaal vlak bevorderen.

Basisworkshop Meditatie: een anderhalf uur durende workshop waarin kennis wordt gemaakt met een aantal basis meditatietechnieken.

Meditatieve Break: door middel vn een geleide meditatie uw geest leegmaken en weer opladen, als korte onderbreking of aan het begin/eind van uw werk/vergaderdag.

Combinatie Tai Chi/Meditatie workshop: een twee uur durende workshop welke een fysiek actieve kant heeft in de vorm van Tai Chi en een fysiek passieve (doch mentaal actief) in de vorm van een geleide meditatie.

www.tai-chi-school.com

 


 


©
www.bedrijfsuitje-bedrijfsfeest.nl